Over AXI

AXI_Collage_LinkedIn_Bedrijfsprofiel.png

AXI is een onafhankelijke ICT partner in België en Nederland. We bedenken, ontwikkelen en beheren innovatieve softwareoplossingen voor retail, overheid, semi-overheid, zorg en bedrijven uit de sectoren trade, service en industry. We investeren in het begrijpen van de business uitdagingen van de klant, wat toelaat om nieuwe inzichten, software en technologieën op de best mogelijke manier in te zetten. We werken agile, samen met de klant. Met onze managed cloud en infrastructuur services ontzorgen we onze klanten maximaal.

AXI maakt samen met LoQutus, Ground lion en Elegio deel uit van de AXI groep. De groep telt 320 medewerkers en heeft kantoren te Willebroek, Sint-Denijs-Westrem, Waver en Breda.

Innoveren. Samen met de klant

We zetten stevig in op de ondersteuning van veranderingsprocessen. We implementeren innovatieve oplossingen waarmee de klant kansen creëert en stevige resultaten neerzet. Dit realiseren we door diepgaande kennis te verwerven. We doorgronden de business en de bedrijfsprocessen van de klant. We denken actief mee over de business uitdagingen en reiken ideeën en mogelijke oplossingen aan. We zijn pas tevreden als we voor onze klanten een stevige waardecreatie realiseren. Nieuwe technologieën testen we uit in ons innovation lab in samenwerking met klanten en hogescholen.

Voor AXI sluit innovatief denken en handelen mooi aan op onze talent management aanpak. We geloven dat talent management een fundamentele rol speelt in het enthousiasmeren van onze medewerkers om kwalitatieve oplossingen neer te zetten.

Advertenties